Als we dansen staan we in contact met de verschillende lagen van ons menszijn; fysiek, psychisch, mentaal en spiritueel.

We laten onze levensenergie stromen en brengen ons unieke dansverhaal. We ervaren een diepe verbondenheid met onszelf, en voelen ons aanwezig in het hier en nu. 

Dansen brengt ons innerlijk en uiterlijk in beweging.

We dansen in diepte en gaan de ontspanning in.

We brengen rust in ons lichaam en in onze geest.

Voelen ons krachtig en in het moment. 

Intuïtief dansen betekent dansen vanuit jezelf. Jouw dans komt van binnenuit en is authentiek. We dansen vrij en laten ons meenemen in ons dansverhaal.  Je laat jouw lichaam bewegen vanuit innerlijk impulsen en bewegingen. Het is bevrijdend, expressief, brengt ontspanning en neemt jou mee. 

Natural flow movement is een dynamische vorm van bewegen en dansen waarin we onze natuurlijke beweging herontdekken. Het is gericht op  bewuste gronding, versoepeling van het lichaam en het herstellen van het lichamelijk balans. We dansen vaak op de grond en werken aan onze souplesse. Hier dansen we gericht naar zelfzorg, lichamelijk welzijn, flexibiliteit en loslaten van spierspanningen. 

Hoor ik jouw denken; "maar, ik kan niet dansen?"

Dan is dit zeker een mooie uitdaging voor jou.  Een nieuwe manier tot zelfontdekking, want iedereen kan dansen. Voel de muziek en laat je mee stromen door wat jouw lichaam jou aangeeft, en voel wat het doet met je. 

De danssessies zullen nooit hetzelfde zijn. Ik zal je meenemen in een verhaal, ik zal je uitnodigen en soms wat uitdagen. Thematisch gaan we aan de slag en jij ontdekt hoe heelzaam een danssessie kan zijn voor lichaam en geest. Het brengt ons uit ons hoofd en zijn aardend in het hier en nu aanwezig. Ik laat mij alvast inspireren door het moment, de groep en mijn ingevingen. 

Wat brengt dans voor jou? 

Soms zal je naar huis gaan met tonnen energie, soms in alle rust. Soms zal jij je zo vrij voelen als een vogeltje zowel lichamelijk als geestelijk. 

Op andere momenten ga je naar huis met nieuwe inzichten, heb jij jouw emoties geuit omdat jij deze dans nodig had om dichter bij je gevoelswereld te komen of het thema waarrond we dansen jouw raakt en emotioneel in beweging brengt. We voelen ons vrij en dansen naar een flexibel en soepel lichaam. 

Vrijheid in lichaam brengt vrijheid in onze geest. 

Dansen tot een hoger bewustzijn,

we voelen ons vrij en dicht bij zichzelf.

Dansen brengt ons een uitdaging, en laat ons onze valkuilen in het leven zien. 

Dansen brengt ons ook plezier, rust en innerlijke vrede. Alles mag er zijn en wordt omarmt.