Energetisch lichaamswerk:

Reiki en Seichemhealing "De universele levensenergie"

Reiki (aarde- energie) is één van de 4 elementen van Seichem: lucht, water, vuur en aarde. Alle elementen zijn aanwezig in ons lichaam en in ons energetisch veld. 

Lichamelijke klachten, vermoeidheid en bepaalde gedragspatronen hebben hun oorsprong door een disbalans in het energiesysteem. "Een ziekte ontstaat eerst in ons energetisch lichaam, daarna vertonen wij ziekteverschijnselen". 

Reiki en seichemhealing versterkt het zelfhelend vermogen, brengt ons energie- chakrasysteem en ons lichaam tot rust en in balans.

We vullen onszelf aan met vernieuwende levensenergie. Deze healing wordt als rustgevend ervaren. Ons zenuwstelsel komt tot rust en we gaan in diepe ontspanning. 

Wanneer is een reiki- seichem sessie heilzaam?

  • je graag tot rust wil komen

  • jij het gevoel hebt teveel in je hoofd te leven en nood hebt aan ontspanning 

  • jij jouw zelfhelend vermogen wil aansterken en jouw energiesysteem in balans wil brengen

  • Jij extra aandacht wil geven aan jouw chakra systeem

  • Jij voor jezelf een warm, comfortabel rustmoment wil inlassen 

  • het brengt gestagneerde energie terug in beweging

Bij deze healing lig je comfortabel op de massagetafel. Via handoplegging  op jouw lichaam of in jouw energetisch veld laat ik de universele energie stromen. Ik ben als het ware een doorgeefkanaal die deze energie laat stromen. 

Het is een waar ontspanningsmoment, een moment van zelfzorg.

 

Seichem healing tijdens coachingsessie

In mijn praktijk combineer ik seichem healing vaak in mijn coaching sessies. 

Het brengt ons lichaam en geest tot rust waardoor we sneller tot onze onbewuste processen komen, het is helpend om gestagneerde energie terug vrij te laten stromen zodat deze energie kan losgelaten worden. Het helpt ons grondend aanwezig te zijn in het hier en nu, en we ervaren een diepe ontspanning. 

 

Soms ervaren cliënten hoofdpijn tijdens een lichaamsgerichte coaching, dat betekent dat het lichaam negatieve energie loslaat, energie die ons niet meer dient. Door een momentje in te lassen om jou te voorzien van deze helende energie kan hoofdpijn soms verdwijnen of verminderen. 

Net omdat ik het emotioneel en energetisch lichaamswerk een waardevolle combinatie vind zal ik deze vaak samen gebruiken tijdens de coachingsessie. 

Laat ons lichaam ontspannen zodat onze geest ontspant.