IMG_2006.JPG

Hallo daar

Mijn naam is Angelique. Een jongedame met een grote passie voor dans. 

Als kind danste ik super graag, en dat nog steeds. 

En heel eerlijk, hoe ouder ik word, hoe meer ik dans en hoe vrijer ik dans. 

Door mijn scholing tot dans en bewegingscoach voelde ik dat dat met dans zoveel meer gebracht kon worden dan in onze gekende danslessen.  Wat natuurlijk ook zeer fijn is om te doen, en ja hoor dat doe ik ook nog steeds graag. Want ook ik, leer graag bij, maak graag fun en daag me al dansend graag uit. Momenteel dans ik vooral salsa, bachata,.. en mijn eigen dans'stijl' natuurlijk ;-). Voor volwassenen geef ik ook intuïtieve dans en een workshops gericht op dans of lichaamswerk. 

Dans Beleven heb ik ontwikkelend om kinderen dans op een wat andere manier te laten ervaren. Om hen zelf echt te laten dansen, vanuit hun hart, vanuit hun eigen flow en ingevingen. 

EN om dans door te geven om tot ontspanning te komen, een moment dicht bij zichzelf zodat zij meer innerlijke rust ervaren. 

Want ook voor onze kids zijn pauze - momentjes vanuit verbinding met zichzelf super belangrijk. 

En om deze 2 zaken goed onder knie te krijgen is een goed contact met lichaam belangrijk. Daar hecht ik veel belang aan. Kinderen laten voelen, ervaren wat de beweging met hen doet. We werken ook rond stabiliteit en verschil in kracht en zachtheid en nog zoveel meer.

Wist jij dat werken op lichamelijk vlak of een lichamelijke ervaring een verandering teweeg brengt op de binnenwereld van uw kind (ook van ons als volwassenen). En dat vind ik er zo mooi aan!! 

Werken we gericht naar stabiliteit van de voeten, ervaren we innerlijk meer stabiliteit. Werken we rond vrijheid in beweging, en het voelen van een vrije dansstroom vanuit een soepel lichaam dan weerspiegeld dit ook in de binnenwereld. En hoe mooi is dat!!

Ik kan uren doorgaan met schrijven en vertellen over de meerwaarde van Dans beleven, ik kan uren praten over wat we allemaal gaan doen. 

Maar dat laat ik uw kind zelf graag ontdekken in de lessen.

Ervaart uw kind wat moeilijkheden, stress of overprikkeling, minder zelfvertrouwen,... Dan is dansen bij Dans Beleven een zeer goede aanvulling om gericht te werken rond deze kwesties. 

Want ook ik ben een gevoelig zieltje met een hoger overpirkkelingsniveau. En net door deze soort van dansen kon ik meer tot bij mezelf komen, rust en vrijheid vinden. Plus het creatieve dansertje komt in jezelf naar boven, superfijn.

Telefoon

0472 06 02 90

Email 

Follow

  • Instagram